Veterinarska ambulanta Vet Life - Zaštita podataka

Zaštita podataka naših korisnika, osobnih prava kod prikupljanja, obrade i korištenja osobnih podataka iznimno su nam bitni. Naša praksa zaštite podataka u skladu je sa zakonom o zaštiti osobnih podataka te ostalim važećim zakonskim odredbama.

Vet Life poštuje privatnost posjetitelja i korisnika servisaveterinarke.com. Podatke iz procesa narudžbe, te ostale podatke o korisniku, Vet Life neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Sukladno zakonskim propisima, Vet Life može prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene kroz korištenje straniceveterinarke.com. Dobivene podatke koristimo za poboljšanje servisa veterinarke.com i njegovo dodatno prilagođavanje korisnicima, te za informiranje korisnika o novim ponudama i mogućnostima koje Vet Life i servis veterinarke.com nude.

Vet Life i servis veterinarke.com obvezuju se da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila korištenja stranice veterinarke.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Stranica veterinarke.com može povremeno svojim korisnicima i kupcima slati informacije o novostima u ponudi putem e-mail adrese koju su korisnici unijeli u procesu registracije ili kupnje nekog od proizvoda/usluga.

Vet Life