Veterinarska ambulanta Vet Life - O nama

Veterinarska ambulanta Vet Life

Ono što radimo je posebno, opredijelili smo se za proaktivnu veterinarsku medicinu pri čemu ne čekamo da se bolest razvije nego razvijamo prevenciju prije nastupa bolesti i liječimo uzrok procesa bolesti, a ne simptome bolesti. Mi, Veterinarke imamo prepoznatljivu strast prema veterinarskoj medicini i to pokazujemo.
- Suosjećajna veterinarska njega za naše pacijente i potrebe Vas kao vlasnika
- Predani smo u pružanju veterinarskih usluga
- Učimo Vas kako da ojačate vezu s Vašom životinjom
- Brinemo se za Vašeg člana obitelji kao da je naš
- Naš posao shvaćamo ozbiljno
- Fokus je na pružanju kvalitetne medicinske skrbi
- Naše opredjeljenje je usmjereno prema Vama jer gradimo odnos povjerenja
- Naša veterinarska praksa omogućava: preventivnu medicinu, internističku i kiruršku obradu, održavanje zdravlja zubi, ultrazvučnu dijagnostiku s kolor doplerom, kontrolu debljine, iznimna veterinarska skrb za starije životinje i omogućavanje dugovječnosti naših pacijenata
- Na sva Vaša pitanja odgovaramo jasnim i razumljivim izrazima
- Vaše životinjice trebaju njegu, suosjećanje, društvo, ljubav, Vi trebate iskrenost, razumijevanje i ljubav
- Vaše životinjice, članovi Vaših obitelji ovise o Vama i ne želimo ih ostaviti bespomoćnima

Naše veterinarke

mr. VLASTA BRINDL dr.med.vet. specijalista za male životinje

Od najranije mladosti osjećam izrazitu naklonost prema životinjama, već u dobi od sedam godina izabirem i svoj način prehrane(vegetarijanac sam) i svoju buduću profesiju - pomagati ću i liječiti životinje - studirati ću veterinu.
Dosljedna sebi, nakon završene srednje veterinarske škole upisujem veterinarski fakultet sveučilišta u Zagrebu na kojem stječem titulu dr.med.vet. 1992. godine. Iste godine počinjem volontirati u vet. amb. Remetinec pod mentorstvom dr.sci. Vladimira Peze te se nakon dvije godine rada u tom statusu zapošljavam u specijalističkoj vet.amb. dr. Pezo gdje boravim još tri godine. U međuvremenu upisujem poslijediplomski specijalistički stručni studij te stječem naziv magistre, specijalista za male životinje. Prelazim u vet.st. grada Zagreba, prvo u kliniku Heinzelova , a zatim u amb. Špansko gdje radim dugi niz godina. Posebnu naklonost u poslu osjećam prema kirurgiji, u dosadašnjem radu obavila sam više od 3.500 samostalnih kirurških zahvata.
Ambulanta Veterinarke ostvarenje je mog životnog sna i ispunjenje moje životne misije koju sam si zadala još u najranijem djetinjstvu. Privatno, obožavam sve što je živo, bilje, životinje i kukce.
Životinje volim i poštujem jer smatram da itekako zaslužuju naše poštovanjei zahvalu za sve ono što nam nesebično daju istovremeno ne tražeći ništa za uzvrat. Život dijelim sa svojim prijateljem-psom Oscarom. Bavim se rekreativnim planinarenjem, nautičar sam izadnjih nekoliko godina okušala sam se kao baykerica, ponosna sam vlasnica još jednog ljubimca na dva kotača.

MAJA WAGNER BRAJKO dr.med,vet

Po završetku V gimnazije upisujem Veterinarski fakultet u Zagrebu gdje i stječem titulu dr.med.vet.
Započinjem pripravnički staž u Zagrebu te nakon 20 godina rada u struci otvaram s partnericom mr. Vlastom Brindl, svoju specijalističku veterinarsku praksu Vet life d.o.o.
Od malena obožavam životinje, pse, mačke, papagaje i moju ljubav, konje. Od svoje petnaeste godine bavim se konjima, te sam dugi niz godina uz studij i trener škole jahanja.
Sa svojim sadašnjim ljubimcem lipicanerom Neapolitanom, osvajam brojne nagrade u dresurnom jahanju. Odrasla na betonu centra Zagreba, cijeli život žudim za životinjama, prirodom i zelenilom. U veterini s posebnom strašću radim kirurgiju, internu te s radoznalošću otkrivam mačke kao naše posebne pacijente.
Završavam velik broj tečajeva, radionica i skupova, a posebno se ponosim tečajevima iz ultrazvuka i ESAVS Soft Tissue Surgery I, Vienna, Austria: Abdominal and skin reconstruction surgery.
1999. polažem državni stručni ispit za ovlaštenog veterinara.